četvrtak, 7. srpnja 2011.

Zaslon Grabs: Engadget čini njezina premijera debi vrijeme TV na XIII

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/screen-grabs-engadget-makes-its-prime-time-tv-debut-on-xiii/:
Zaslon Grabs Ljetopisa koristi (i zloupotreba) iz stvarnog svijeta naprava u današnjem filmova i TV. Pošaljite na vašem viđenja (sa zaslonom zgrabite!) Kako bi se screengrabs na Engadget dot com.

Prošlo je dugo vremena dolaze, ali nakon godina raznih kataložnih naprava u TV i filmove, konačno smo dobili vlastiti glavnu ulogu na malom ekranu. Naša HTML kod je stajao u za uobičajene računalo frfljanje pretvara se opasno sjeckanje program epizodi francuski / kanadski TV serije XIII i uočio ljut očiju (i HDTV opremljena), čitač kao što se vidi gore. Američki gledatelji mogli prepoznati naslov jer je i izvor videoigara u 2003 i miniserije koje emitiran na NBC-u 2009, u svom sadašnjem iteraciji, priča o zavjeri u američkoj vladi emitira strogo izvan naših granica. Isječak na sceni je uključena nakon pauze, provjerite "5 godina, vrlo šifrirane koda" na oko 1:29. Lijep posao Prodigy Slike, ali sljedeći put očekujemo govori ulogu, dvije scene s co-zvijezda Aisha Tyler , prikolica i zdjelu M & M - ali samo one zelene. Neka vam ljudi govore da naš narod, mi smo bili u potrazi za novim karijeru .

[Hvala, Dennis]

Galerija: Engadget na XIII

Nastaviti čitanje zaslona Grabs: Engadget čini njezina premijera debi vrijeme TV na XIII

Zaslon Grabs: Engadget čini njezina premijera debi vrijeme TV na XIII prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 18:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar