četvrtak, 7. srpnja 2011.

Josh Harris skida Žičani grada do kickstarter

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I1kVQOa9LYU/:

U posljednjih godinu dana, Josh Harris je težak da biste dobili financiranje za svoje Žičani Grad koncept . To je crowdsourced Internet TV stanica gdje su svi gledatelji su i emitera, višesmjerno jedni druge i World Wide Weba.

Ako ovo zvuči malo kao dokumentarni film Živimo u Javno da je zbog Harris je njezin subjekt. On je također osnovao Jupiter Communications i pseudo prije deset godina, ali on je malo ekscentrik. Njegov krajnji vizija za žičanu City je divlja (check out moj intervju s njim prošle godine u nastavku). Harris jednom mi je rekao da sve što je potrebno je 50 milijuna dolara da ga graditi. Predložio sam da možda želite početi sa manjim, jeftinijim komad da to dokazati van.

Sada je zauzeo svoje ideje kako kickstarter , gdje se pokušava podići 25.000 $ za izgradnju "neto televizija pilot." To će vjerojatno biti dovoljno za uniforme, i može mu pomoći osigurati neki anđeo novac da biste dobili pravi proizvodnje ide. "Što je još važnije," on mi govori: "to je lakmus interesa publike u stvar."

U to je prvi dan, projekt je već podigao 2.108 dolara. Kladim se da bi mogao podići čitav 500.000 dolara na kickstarter ako želi. To je pogodno za kickstarter jer to je vrsta polu-film, polu-internet startup.

Nećete dobiti bilo dionice u Wired Grada za doprinos, ali ćete dobiti "privilegije zato što jedan od osnivača", uključujući "dan cyber-žive na Žičani Grad set (neprenosiva)", a možda čak i " . Wired Grad kadet rubac "Ako zalog $ 2.500 ili više dobivate:

Wired Grad Službeni haljina uniformu, uključujući jakna, hlače, čarape, donje rublje, majica ovratnikom, t-shirt i formalne šešir. Sedam dana (četiri) od cyber-žive na Žičani Grad set (prenosivi). PLUS godinu dana VIP status (uključujući premijera kapsule hotela stanovanja), osobne video asistent i posebne ovlasti / privilegije. PLUS 20.000 BoWC bodova.

Pa, što čekate?


Nema komentara:

Objavi komentar