četvrtak, 7. srpnja 2011.

Amazon Cloud Player hitova ipad, dodaje neograničen prostor za pohranu, scoffs na ograničene konkurencije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/amazon-cloud-player-hits-ipad-adds-unlimited-storage-scoffs-at/:
Amazon Cloud pogon i Oblak Player hitova ipad, ide neograničeno, scoffs ograničava konkurenciju
20.000 pjesama ? Niti približno dovoljno. 24,99 dolara godišnje ? Put previše spendy. Neograničeno i $ 20 godine? To je malo bolje, barem, i to je ono Amazon upravo preselio na. Uzimajući korak od svojih prethodnih 20 dolara za 20GB plana, bivši knjižar sada ste novi pretplatnici dobiti bilo koji iznos za pohranu žele za tu cijenu -. Neograničeno za mp3 i m4a datoteke, svejedno.. Naravno to znači da bilo pjesme kupljene putem Amazon MP3 će također biti pohranjeni u beskonačnu mjeri, ne računajući protiv sve važne kvota. To je "ograničeno vrijeme" vrsta posla, pa ako ste bili na ogradi sada je vrijeme da kliknete da kola, ali postoji još jedna nova značajka koja se ne ide daleko: Cloud Player za web na ipad. To vam omogućuje da reprodukciju oblak melodije kroz Safari i da, u kombinaciji s cijelom neograničen prostor za pohranu stvari, trebali bi olakšati bilo prigovaralo osjećaj žaljenja ste pate od proračunskog tlaka ste razgovarali u 16GB model.

Nastaviti čitanje Amazon Cloud Player hitova ipad, dodaje neograničen prostor za pohranu, scoffs na ograničene konkurencije

Amazon Cloud Player hitova ipad, dodaje neograničen prostor za pohranu, scoffs na ograničeni natječaj prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 19:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar