četvrtak, 7. srpnja 2011.

Motorola Droid 3 do za redom, pomaže uvesti u Verizon novi podaci planovi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/motorola-droid-3-up-for-order-helps-to-usher-in-verizons-new-d/:
Što bolji način za otvaranje nove ere ograničena, kata podataka planira nego da ga dovede natrag na qwerty klizač koji je veliku ulogu u pokretanju Android revolucija? To je telefon je bio izvorni Droid , a sada je unuka, Droid 3 je iz rasadnika, a za red na Verizon stranicu. Puna cijena je 459,99 dolara, ali na ugovor to će vam postaviti natrag prilično razumno 199,99 dolara. Za to ćete dobiti 1GHz, dual-core procesor, 4-inčni zaslon QHD, a osam megapikselnu kameru oko leđa. Da bi ga dobili morate jedan od Verizon je novih podataka planovima , koje počinju u 10 dolara mjesečno za 75MB i ići na do $ 80 za 10GB. Oh, slatka neograničen podataka, mi smo nedostaje vaš mekom zagrljaju već.

[Hvala, Wyatt i Petar]

Motorola Droid 3 do za redom, pomaže uvesti u Verizon novi podaci planovima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 5:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar