četvrtak, 7. srpnja 2011.

Plišane objektiv jastuci se kroz noć, Koala zagrljaj odobren

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/plush-camera-lens-pillows-get-you-through-the-night-koala-hug-a/:
Evo nešto što se može sklupčati se s onima nakon duge zime ... Photoshoots? Ravno iz ima nešto za svakoga odjela dolazi trio pliš igračku objektiva kamere - u Nikon 35mm, 50mm Canon 24-105mm i sorti - za najzahtjevnije slobodno vrijeme znalac. Ove ručno izrađene dio runo, dio osjetio kreacije su plodovi Plushtography je shutterbug-opsjednut rada i doći "pre-zagrlila tim koalama kako bi se osigurala maksimalna huggability" - mi smo pogodak Olivia Newton-John je bio zauzet. Jastuci u rasponu od amatera do stručnjaka, u skladu sa svojim objektivima i mogao olakšaj vaš novčanik u iznosu od $ 35 - $ 65 smackeroos. Ove leće neće vas prožimaju s bilo čarobnom pro-fotografske vještine, ali oni bi trebali dokazati da se zanimljiv soba razgovor komad .

Plišane objektiv jastuci se kroz noć, Koala zagrliti odobren prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 5:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Plushtography | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar