četvrtak, 7. srpnja 2011.

Analiza: Facebook video razgovor pri ruci, definitivno nije "strašan"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6hAJqKO7wDA/facebook-video-chatting-handy-definitely-not-awesome.ars:

Facebook održan posebni mediji događaj u srijedu uvesti "strašan" nove Facebook značajkama. Ispada da je tvrtka predstavila poboljšanja na Facebook Chat , uključujući i novu grupu razgovor značajke i, u partnerstvu sa Skype, sposobnost da bi video pozive. Dok poboljšanja su dobrodošli, i brojne druge usluge, kao što su AIM, iChat, Windows Live i Yahoo imali slične značajke za neko vrijeme, oni su također daleko od obećao "strašan".

Osoblje u Ars orbiti sjedište je nove značajke za spin, a nedostaci su odmah očiti. Iako usluga temelji se na skype-a, tehnologije, ne možete napraviti video pozive s ostalim Skype korisnicima. Video razgovori su samo dva puta, tako da nema razgovor među skupinama kao u Google + je novi "svratište" značajka . I tekstualni chat se zaglavi u pregledniku, a video razgovore pokrenuti u posebnom prozoru koji ostaje na vrhu svih ostalih prozora, čineći ga teško za pristup drugim raditi dok razgovarate.

Međutim, Facebook je masivni bazu korisnik može napraviti nove značajke korisne, pogotovo za one koji ne jako oslanjaju na druge, više ukorijenjene usluge kao što su AIM ili Skype. Ovdje su neke od misli o našoj bandied u orbiti vode hladnjak danas poslijepodne.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar