četvrtak, 7. srpnja 2011.

Microsoft kaže japanski gaming podjela pokušati, pokušati ponovno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/microsoft-tells-japanese-gaming-division-to-try-try-again/:
Ispada, dom Mario i Sonic je još uvijek teška svijetu da prodre za Microsoft igranje podjela, unatoč gotovo desetljeća prisutnosti na tržištu. Dok domaća Nintendo i Sony proizvoda primiti mnogo ljubavi i jen, novo hatched industrija vani su prepušteni sami za sebe. Nakon što je konačno broached milijun znak u Japanu za pet-year-old konzole , MS je prebacuje fokus na svoje Kinect pokrenuti kvarova. Ne čudi, cijelo tijelo pokreta pribor kontrola nije skok-započeo svoj put u što više japanskih srca i domaćinstvima kao Ballmer na čelu tvrtka želi, tako da je miješanje palube na svom Japanski istureni položaj kako bi se vrtjeti strategije malo drugačije. Najavljen putem konferenciji za novinare danas, Takashi Sensui - bivši šef i dom Zabava podjela - sada će nadgledati novonastale Interactive podjela Poslovni Zabava. Također, u radove su neke vrlo kulturno-skrojen IP za Kinect platforme: Suda51 proizvedene Codename D i verzija čelika bojne iz Capcom. Bez obzira na rezultat ovog obnovljene guranje se može, to sigurno neće biti dugo prije nego što Microsoft dobiva dati Japanu stare generacije fakultet probati. Uostalom, po treći put je šarm.

[Slika putem kreditne In.com ]

Microsoft kaže japanski gaming podjela pokušati, pokušati ponovno prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 1:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Eurogamer | izvor AndriaSang | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar