četvrtak, 7. srpnja 2011.

Japanski TORO II gallops naprijed na mehanički puž je tempo (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/japanese-toro-ii-gallops-ahead-at-a-mechanical-snails-pace-vid/:
Puževi s prednostima ? Naša šejker soli može slažete. No, neki poduzetni inženjera nad u Japanu Sveučilištu Chuo uspio da se ovaj vrt-razne štetočine u mehatroničkim hrana za inspiraciju. Na temelju gastropod je preferirani način "galopirajući" - gdje valovi stopala do glave mišićnih kontrakcija tjerati ga naprijed - istraživači Mehatronika Lab stvorio TORO II, zračenjem robota koji bi mogao napraviti svoj put do bolnice u vašoj blizini. Zašto je to? Pa, bot velikim zavladala površine čini ga idealnim za uske, sklizak uvjetima - tako da se neće popustiti ako ispao u (iako možda završiti na podu hitnoj). Iako je jedinstveni pokret tehnika se koristi za izradu drugih me-mekušaca u prošlosti, tim iza ovog projekta su sigurni da se stvaraju neke svoje vlastite stropa i zida, penjanje životinjice - usisni definitivno uključeni. Priznajemo, mi vrsta osjećaju krivima o prijestupe natrijev klorid naše mladosti. I sada znamo da puževi mogu biti korisni, to je samo pitanje vremena prije nego što stjenica dobiva repurposed. Cijeli zračenjem videa Faca nakon prekida.

Nastaviti čitanje Japanski TORO II gallops naprijed na mehanički puž je tempo (video)

Japanski TORO II gallops naprijed na mehanički puž je tempo (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 21:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink IEEE Spectrum | izvor Nakamura Lab | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar