četvrtak, 7. srpnja 2011.

Nije za prodaju: Svaki PlayStation 2 igra ikad napravio, zapečaćena i odlicno stanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/not-for-sale-every-playstation-2-game-ever-made-sealed-and-in/:
Jeste li kupiti zona Enders samo da bi dobili na demo verziji Metal Gear Solid 2. Jeste li pozvati pola ulice da vam se pridruže u igri TimeSplitters? Ne bi ste uživali u svoj ​​PlayStation 2 igara mnogo više ako ste samo bih ostavio ih zapečaćene na polici? To je oko zalijevanje postignuće kolekcionar Ahans76 je postigao, potrošnje posljednjih desetak godina nadjev prvo izdanje (samo sa Sony hologram prilogu) naslova u ormar i uporno odbijaju da ih otvori. U intervjuu za PlayStation Prikupljanje (hit izvor link ispod) on otkriva puno o zbirci ali ne spominje je li ikad otvorio svoj ​​PlayStation 3 . To će sigurno biti jedan od načina vođenja vaše kreditne kartice sigurna .

Nije za prodaju: Svaki PlayStation 2 igra ikad napravio, zapečaćena i odlicno stanju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 0:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation kolektora | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar