četvrtak, 7. srpnja 2011.

BlueAnt grane iz Bluetooth, stavlja ožičen slušalice zagrljaj za unaprijed naručiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/blueant-branches-out-from-bluetooth-puts-its-wired-embrace-head/:
Mi smo recimo to nije svaka tvrtka koja može udio njihov ugled na Bluetooth slušalica sama. BlueAnt , brand najpoznatiji po svojim glasom upravljani slušalice, je uzimajući spremni za brod slušalice od žičane uvjeravanja. Ono što vidite gore je zagrljaju, par udoban izgleda na slušalice s kožom jastučići, integrirani mikrofon, i iPhone kompatibilan kontrole koje omogućuju upućivanje poziva i play, pause i skip audio zapisa. To je 69-inčni kabel, i dolazi s 3.5mm ruci do 6,3 mm adapter i promašaj-kožna torbica, no uglavnom, imamo slatko mjesto za slušalice koje mogu preklopiti. Tvrtka ne očekuje ih na brod za nekoliko tjedana, što vam daje malo vremena za početak spremanja do 199 dolara potrebne.

BlueAnt grane iz Bluetooth, stavlja ožičen slušalice zagrljaj za unaprijed naručiti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 6. srpnja 2011 20:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor BlueAnt | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar