četvrtak, 14. srpnja 2011.

Sudac negira Apple zahtjev da se ubrza svoje tužbu protiv Samsung

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/judge-denies-apples-request-to-speed-up-its-suit-against-samsun/:
Apple odvjetnici u svojoj tužbi protiv Samsung su nestrpljivi hrpa. Prvo, oni zatražio od suda za ubrzani otkriće procesa kako bi se oni mogli dobiti svoje ruke na Sammy predstojeće proizvoda ASAP. Tada su podnijeli prijedlog za skraćivanje vremena do suđenja i zatražio nalog skraćivanje vremena za podnošenje podnesaka za taj prijedlog. Jučer, sud je rekao Apple usporiti otkotrljati uskraćuju svoj zahtjev za komprimiranje briefing raspored. Na taj način, sudac navodi Apple znanje Samsung navodnih kršenja više od godinu dana i činjenica da se bave dozvole pregovorima s korejska tvrtka tijekom tog vremena - što sud smatra da potkopava Poslovi i Co argument da su oni " ćete pretrpjeti znatnu štetu, bez sluha požurio raspored. To je manje presudu u velikoj shemi stvari, ali to pokazuje da Apple plače na kondenzirati vrijeme do suđenja može pasti na gluhe uši pravosuđa. Izgleda da ljudi u Cupertinu svibanj morati gledati na ITC ako žele raketa etiketa liječenje.

Sudac negira Apple zahtjev da se ubrza svoje tužbu protiv Samsung prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 21:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink FOSS Patenti | izvor Red (PDF) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar