četvrtak, 14. srpnja 2011.

Apple poludi prijave patenta sa 14 über dosadno strugotine, spojnica proizvođača drhtati od straha

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-goes-patent-application-crazy-with-14-uber-dull-filings-h/:
Apple patentnih prijava
Kako je to za patent sretan - jutros Grand ukupno 14 aplikacija od ljudi u Apple objavljeni, pokrivaju sve od "kabel za sprečavanje tangling" za "adaptivni audio sustav povratnih informacija i metoda." Većina podnesaka nisu ništa strašno uzbudljivo - iako bez zapetljavanja slušalice, uključuje niz naizmjence tvrđe i fleksibilniji jezgri, je dobrodošao nadogradnju na standardni iPhone slušalica, koja se obično svodi na neprikladnoj loptu čvorova nakon samo nekoliko neoprezan baca u torbu. Niz drugih slušalica proizvođači već su se slične korake kako bi užeta pod kontrolom. Ostale aplikacije uključuju tehnike za upravljanje GPU resursa, nagibni šarke za iMac, i "Compact unos", koji je zapravo samo pritisnite kotača smo svi upoznali i ljubavi. Ako ste stvarno u minutia patentne aplikacije, check out izvor za linkove na sve skice i nejasno sročeni zahtjevi svoj mali nerd srce želi.

Apple poludi prijave patenta sa 14 über dosadno strugotine, spojnica proizvođača drhtati od straha prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 15:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor igoeIP Apple patenta blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar