četvrtak, 14. srpnja 2011.

Sharp molekularnu Širina Epitaxy stroj rođenih komponente u prostoru poput maternice (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/sharps-molecular-beam-epitaxy-machine-births-components-in-its/:
Stroj koji stvara druge strojeve? Zvuči kao robot apokalipse vrijeme - osim što nije. Ova komponenta za izgradnju, prostorno-oponašajući komore tekućeg dušika hlađen sterilnost rađa LED, a ne da dijete od AI Smješten u Sharp Oxford laboratorij, molekularnu širina Epitaxy Stroj se miče atoma "gotovo individualno ... za izgradnju temelju visoke tech elektronike. " Kroz korištenje magnetski polovi na izum vanjski (vrsta kao što je u stolni nogomet), istraživači mogu manipulirati gotovo supstrata i elemenata, što omogućuje preciznu kontrolu i neokaljan rast kristala. Iako to nije točno MBE novih tehnologija - veći komercijalni razreda verzija već postoji - to je značajan po svojim inovativnim Petri-vaccum sposobnosti. Uostalom, napredak je početi negdje. Kliknite prošlosti pauzu za zloslutno tonirana videa objašnjenje.

Nastaviti čitanje Sharp molekularnu Širina Epitaxy stroj rođenih komponente u prostoru poput maternice (video)

Sharp molekularnu Širina Epitaxy stroj rođenih komponente u prostoru poput maternice (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 19:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ljudi Invent | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar