četvrtak, 14. srpnja 2011.

Međunarodni Atrix otključan bootloadera otkrila, hakeri širom svijeta raduju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/international-atrix-unlocked-bootloader-uncovered-hackers-aroun/:
Atrix otključan Bootloader
To Atrix otključan bootloadera da procurila prošlog mjeseca imao jednu prigovaralo ograničenja - to je bio samo za AT & T verzija Motorole dual-core uređaja. Sada, zahvaljujući neumornom ljudi koji pohađati XDA foruma, svi naši međunarodni prijatelja Rockin 'laptop-dockable slušalica će uskoro biti bez Moto je lanaca. Projekt Cheesecake, kao što je potraga bila poznata, je iskopana iz datoteke predstojećem Orange UK firmware nadogradnju koja se može primijeniti na bilo koju Atrix širom svijeta. To znači da čak i naši susjedi nestrpljivi prema sjeveru na Bell će moći dobiti u na otključavanje akciju rano. Ako ne možete čekati Motorola službeno dobiti ažuriranja iz vrata, samo držati oko vanjska strana na izvoru i više pokrivenost veze. Devs rade neke završno ispitivanje kako bi se osiguralo da ne cigle telefone i stvaranje lokaliziran gradi, tako da ste samo ćeš morati pričekati maleni malo duže.

[Hvala, Guillermo]

Međunarodni Atrix otključan bootloadera otkrila, hakeri širom svijeta raduju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 13:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XDA forum | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar