četvrtak, 14. srpnja 2011.

Crittercism podiže $ 1,2 milijuna dolara iz Kleiner Perkins i Google Ventures Za App Podrška

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pkeRh3wJrbM/:

Jučer, na MobileBeat konferenciji u San Franciscu, Google Ventures Managing Partner te suosnivač Android Rich Miner je najavio da Crittercism , pokretanja koji pruža podršku infrastrukture za mobilne aplikacije, je podigla neobjavljen krug sjeme financiranja od Google Ventures , Kleiner Perkins , Opus kapitala , Shasta Ventures , i AOL Ventures , među ostalima. GigaOM je prvi izvještaj o pokretanju je tajni podići, ali mi smo naučili od iz izvora bliskih posla što je stvarni iznos: 1,2 milijuna dolara.

Naši izvori također pokazuju da one vode zadužen je Ellen Pao u Kleiner Perkins, Wesley Chan na Google Ventures, Bob Borchers Opusa kapitala, koji je bio dio momčadi i originalni iPhone je bivši direktor u svijetu marketinga za iPhone, Rob Coneybeer na Shasta Ventures (koji je također uložio u Gowalla), a Adam Smith na AOL Ventures. Rano Facebook inženjer Lucas Nealson sudjelovali.

Dok 1.200.000 $ svibanj ne izgledaju kao posao veličine koja je razlog za velike buke, s obzirom EA 650 milijuna dolara stjecanje PopCap i Jawbone je 70 milijuna dolara okrugli jučer, mi smo čuo da se bave bilo prilično konkurentan i Crittercism morali okrenuti investitorima daleko da se napravi mjesta u ovom krugu.

Impresivan popis investitora, u kombinaciji s činjenicom da više novca, a investitori svibanj su na stolu - da ne spominjemo research2guidance nedavnom izvješću da je mobilni razvoj aplikacija usluge na tržištu se predviđa da će narasti na 100 milijarde dolara do 2015 - Čini se da potvrde ozbiljan rast događa (i dolaze do) Mobile App razvoj i potencijal startups kao Crittercism koji pružaju podršku sustava za ove aplikacije programere.

Crittercism je stipsa od AngelPad akcelerator programa i odrastao u ovom krugu ubrzo nakon demo dana u ožujku. Početak je suosnivač i izvršni direktor Andrew Levy je bivši Y Combinator stipsa, ali je odlučio da se pridruži AngelPad, jer on je rekao da AngelPad ponudio više "usredotočiti na tržištu proizvoda fit" i ponudio "puno industrije veze" jer će mnoge od partneri su bivši LinkedIn i Facebook zaposlenika.

Zanimljivo, dok je Levy je rekao da on preporučuje i programe za poduzetnike želja, on je otkrio da AngelPad privukla osnivači s više pokretanja iskustvom, u odnosu na Y Combinator, koja ima više od "pokretanje Bootcamp" osjećaju. Različite potezima za različite ljudi, ali zanimljivo iskustvene informacije za one koji osnivača traže pravo gas.

Što se tiče Crittercism sebi, stavljanja u pogon ima izgrađen platformu koja omogućava programerima da se dijagnosticira Mobile App ruši i da se lako pružiti korisničku podršku cca korisnike. Crittercism je iOS knjižnica (ranije u beta) jučer je dostupna za sve mobilne aplikacije

Nema komentara:

Objavi komentar