četvrtak, 14. srpnja 2011.

Deset One Design je bacati mini sada pruža taktilne kontrolu zaslon osjetljiv na dodir igrače

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/ten-one-designs-fling-mini-now-delivering-tactile-control-to-to/:
Deset One Design bacati-mini
Poboljšana igre kontrole ili full-screen pogled? To je zagonetka da ćete uskoro biti u mogućnosti suočiti ako unaprijed naručili Deset One Design je bacati mini , koji je sada shipping. Da biste osvježiti svoja sjećanja, 25 $ par elastičan kapacitivnih joysticka za mobilne uređaje - posebno iPhone i iPod Touch - držati na svoj uređaja osjetljiv na dodir, a cilj za dodavanje taktilni osjećaj i dodao preciznost. Mi smo koristili veće ipad varijanta u prošlosti i našao ga je radio prilično dobro, ali smo svakako oprezni o tome koliko prostora mini izgleda da se svinja u usporedbi. Postoji više informacija u PR prošlosti pauzu, ako ste još uvijek razmišljam o tome da ti neki palac-na vrijeme.

Nastaviti čitanje Deset One Design je bacati mini sada pruža taktilne kontrolu zaslon osjetljiv na dodir igrače

Deset One Design je bacati mini sada pruža taktilne kontrolu zaslon osjetljiv na dodir igračima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 00:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Deset One Design | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar