četvrtak, 14. srpnja 2011.

Evolio je Neura što foolio drugih Android tablets (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/13/evolios-neura-making-a-foolio-of-other-android-tablets-video/:

Jeste li čuli za Evolio? Niti smo, ali to bi moglo biti vrijeme da svi početi plaćati pozornost na to rumunjski start-up ako je veličanstven tvrdnje tech zvijezde dokazati istina. To nagovještavajući kao "najmoćniji Android tablet" - i jedan prsten da vlada svima - Neura je 1GHz dvojezgrenim procesorima Tegra 2 pakiranje, 9,7-inčni Full HD prikaz, Flash-sposoban ploča istočne Europe inženjering . Od njegova je (samo-) proglasio kraljem mali zeleni robota OS brda, tvrtke s ciljem ovog ulaska na tržište squarely na Appleov iPad 2 - u nadi svojih ovlasti 1080p i proširivu memoriju mogu najbolje tu kategoriju titana. Nažalost, tvrtka je ponosna pohvaliti pokriva samo svoje hardverske specifikacije, ostavljajući Froyo na underpower što bi se moglo istinski vrhunski doživljaj. Rujna ažuriranje Honeycomb labavo spominje, ali s 3,2 već rolling out na Xooms , ovaj bebe počinju gledati od. Ako posjedovanje egzotičnih tablet udari svoj hladnjak-od-ti fancy, dobili Vašu kreditnu karticu postavljen na uvoz način 25. srpnja. Informativni video i izvrsne Rumunjski-electro uvod nakon prekida.

Nastaviti čitanje Evolio je Neura što foolio drugih Android tablets (video)

Evolio je Neura što foolio drugih Android tablets (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. srpanj 2011 23:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Evolio | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar