četvrtak, 14. srpnja 2011.

Microsoft obećava Mango telefoni u rujnu za Imagine Cup finalista

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/microsoft-promises-mango-phones-in-september-for-imagine-cup-fin/:
Druga godina, drugi Imagine Cup. Godišnjem natjecanju, kojeg sponzorira Microsoft, daje studentima priliku primijeniti tehnologiju za borbu protiv gladi, siromaštva i drugih globalnih problema, te je time svijet bolje mjesto (za vas i za mene, i cijeli ljudski rod). Mi bih da zaslužuju finalista cool nagradu za svoj trud, zar ne? Prema statusu ažurirati na kupu u Twitter račun - ažuriranje koje upadljivo je bio izdvajali - jedan od finalista nagrade za je Windows Phone sa Mango pre-naprćen, jackpot oni bi dobiti do rujna. Mi nismo u potpunosti sigurni kako će to biti pre-puštanje inačici namijenjen za programere ili ako je znak da konačna iteracija će biti spreman za javnu uporabu u to vrijeme, a mi se samo čuli da Mango prorezima za jesen release , pa obje su određene mogućnosti. Budući da su mnogi od tih studenata su programeri, međutim, to je sasvim moguće da ćete dobiti prototip uređaja s početkom verziju firmware. Nema telefon mogao zamijeniti tople osjećaje u svom srcu za tako velik postignuće, ali barem mogu dijeliti svoju radost sa izgrađen-in Twitter integracije .

Microsoft obećava Mango telefoni u rujnu za Imagine Cup finalista prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 11:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashgear , Mobilnost Digest | izvor Twitter | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar