četvrtak, 14. srpnja 2011.

Microsoft licence GeoVector je prošireni stvarnost potraga za lokalne smjernice (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/microsoft-licenses-geovectors-augmented-reality-search-for-loca/:
Nakon što je Ho-Hum AR demonstracija sustava Windows Phone Mango, Microsoft čini se da se povlači svoj ​​igru licenciranje zrele skup tehnologija iz GeoVector, (tvrtka ranije poznata po svojim mrtav Svijet Surfer zahtjev). Iako detalji ostaju nedostižan, Ballmer je posada dobila više godina, ne-ekskluzivno pravo na korištenje i zlostavljanja upućuju na temelju lokalnog pretraživanja i prošireni stvarnost elemente GeoVector portfelja - sigurno sposobna donijeti Lokalni Scout na sljedeću razinu. Dok je veliki dio tehnologije oslanja na GPS i kompas za usmjereno na temelju otkrića, licence također drži intelektualnog vlasništva za prepoznavanje objekta (a la Google zaštitne naočale ), iako je nejasno je li taj element spada u sporazum. Naravno, Microsoft mogao okrenuli Nokia Live View AR za mnoge od iste alate, ali da bi bio previše očit. Samo izvan pauze, naći ćete puno za odnose s javnošću uz (doduše od) video GeoVector tehnologija.

Nastaviti čitanje Microsoft licence GeoVector je uvećanog stvarnosti potraga za lokalne smjernice (video)

Microsoft licence GeoVector je prošireni stvarnost potraga za lokalne smjernice (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 11:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar