četvrtak, 14. srpnja 2011.

Firespotter Labs predstavio Nosh: Prehrambeno-Centric Instagram To će vam reći što Reda

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GUAWtYaUgvM/:

Suosnivač Google Voice je leđa za više. I on je gladan.

Natrag svibnja izvijestili smo o Firespotter Labs , novi inkubator počela GrandCentral suosnivač i izvršni direktor Craig Walker (GrandCentral je stekao Google u 2007 i lansirao kao Google Voice u 2009.) Walker napustio momčad Google Voice krajem 2010, nije ograničenje kao poduzetnik u rezidenciji na Google Ventures, i postavio potpalu za Firespotter - koji je uključivao zatvaranje 3 milijuna dolara sredstava krug na čelu s Google Ventures.

A sada, samo nekoliko mjeseci nakon što je zatvoren da se financiranje, Firespotter lansira svoj ​​prvi program: program pod nazivom Nosh , što ga čini lako dijeliti snimaka hrane koju jedete sa svojim prijateljima (to nešto više korisnih stvari previše , pa pročitajte dalje). To je jednaka dijela Instagram, Yelp, i četvorinast, s nekoliko jedinstvenih crtice vlastite. App je upravo otišao živjeti za iPhone i Android - a tu je i gladak web inačice previše.

Osnovna pretpostavka iza Nosh je da ljudi vole dijeliti ono što oni jedu sa svojim prijateljima (pogledajte samo na Instagram ili Twitter feeds). I oni također željeli znati što bi trebali jesti kad ste u restoranu. Nosh čini lako za napraviti oboje.

Kada prvi put pokrenete aplikaciju, vi ćete biti zatraženo da povezati sa svojim Facebook i Twitter prijavljivanje, tako da možete brzo izgraditi popis prijatelja koji su također Nosh'ing. Od tamo, imat ćete nekoliko mogućnosti. Najvažniji je 'Nosh' - službe ekvivalent check-in. Ideja je da idete u restoran, uzeti sliku onoga što ste naručili, i ostaviti brzi pregled i / ili primjedbu o tome. App uključuje standardne 'obližnje mjesto "popis, kako bi se što pronalaženju restoran lijep proces.

Još jedna važna značajka je feed. To je puno kao što želite pronaći u Instagram, Put, i ostale aplikacije za dijeljenje fotografija: dodirnite ga, i vidjet ćete tok fotografije svojih prijatelja nedavno su se svoje vlastite obroke, zajedno s njihovim vlastitim mišljenja i komentare o svojim obrok.

Ali Nosh nije samo utvrđuje da će vam pomoći da dijeljenje i pregledati fotografije hrane - to je zapravo korisno. Tvrtka trenutno ima tim u Indiji ingesting tisuće izbornika iz restorana diljem SAD-a (oni koriste neke tehnologije ugrađene u kući da to učinite brzo, tako da je ne samo ručni unos). Ideja je da kada se ide na provjeru u mjesto, također ćete biti u mogućnosti vidjeti što jela restoran nudi - i oni će uključiti recenzije lijevo od strane drugih Nosh'ers. Drugim riječima, to je vrsta kao što su Yelp za pojedine jela, za razliku od restorana sama.

Ive 'bio težak app se za par dana (iako nemam puno prijatelja na to još, očito) i to dobro radi. Ona izgleda dobro, a općenito je polirana - i kada ima više obroka mišljenja, to bi mogao biti istinski korisno. Moj jedini glavni Gripama: u ovom trenutku ne možete ugriz fotografije koje ste kuhani kod kuće (sve slike su trenutno povezani s mjesto), ali ova značajka će biti dodan u sljedećoj verziji. U međuvremenu, možete stvoriti novi prostor pod nazivom 'Home' ako stvarno želite.

Većina stvari Nosh radi bubreg & #

Nema komentara:

Objavi komentar