četvrtak, 14. srpnja 2011.

Mobitela su opasni / nije opasan: Danski mitraljez izdanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-danish-chatterbox-edit/:
Zabrinuti da desetljeće i pol redovitog mobitel imat će dugoročno utjecati na vaše zdravlje? Nadam se da najnovije istraživanje provedeno od strane pripadnika Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) će staviti svoje pameti voljno. Ispit nakon gotovo 3 milijuna Danski odraslih, proučavanje veze između telefona korištenje i stvaranje akustične neuromas - non-kancerogen, sporo-rastući tumori mozga koje čine na glavnoj živac koji povezuje unutarnjeg uha do mozga. U studiji je zaključeno da su ljudi koji ste koristili slušalice za 11-15 godina nisu više vjerojatno da će razviti tumor od onih koji ne koriste mobilne telefone na sve, iako znanstvenici su sigurni da je to dovoljno dugo razdoblje utvrditi značajna korelacija (ili nedostatak istog). Ipak, to dolazi kao osvježavajuće vijesti dva mjeseca nakon koji je izdao studija otkriva da RF valovi dolaze iz mobitela su " potencijalno kancerogenih ", zbog ograničenog link na glioma i akustične neurom. Naravno, nijedan od tih izvješća može se zaključiti da zapravo rak mobitela uzroka - samo da te dvije mogu biti u korelaciji. Dakle, što to najnovije istraživanje stvarno učiniti? Ona legitimira potrebno provesti više studija.

Mobitela su opasni / nije opasan: Danski mitraljez izdanje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 11:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar