četvrtak, 14. srpnja 2011.

Olloclip tri-u-jedan objektiv za iPhone 4 pregleda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/14/olloclip-three-in-one-lens-for-iphone-4-review/:

Dobi od oko vuče skupi DSLR kit samo za hvatanje povremeni fisheye, široki kut i makro fotografija mogu se bliži kraju - za neke od nas, barem. Designed by pokretanja dvojac u Kaliforniji, Olloclip bio je prvi projekt sadržanu u našem Umetanje novac serije, i bili smo oduševljeni kako bi naučili ne samo da je uspješno financira, ali da je uređaj spreman za brod i za rane navijača i novih kupaca samo dva mjeseca kasnije. Pribor donosi funkcionalnost sva tri objektiva na iPhone 4 , i to tako dobro dovoljno da jamčite ostavljajući svoj ​​pro kit kod kuće povremeno - uz pretpostavku, naravno, da fotografije nisu odgovorni za stavljanje hrane na stolu .

Dok jeftino u odnosu na svoje profesionalne ekvivalente, $ 70 je puno potrošiti na bilo kojem iPhone pribor, pa leće cijena krpa ne mogu sjediti i sa nekim korisnicima. Također, dizajn ograničenja znači da nećete moći koristiti leće s drugim uređajima, a ne postoji način da se jamči kompatibilnost s budućim iPhone kao dobro. Ipak, imali smo eksplozija snimanja s Olloclip, a mi mislimo da ćete previše. Voditelj prošlosti pauzu kako bi saznali zašto.

Nastaviti čitanje Olloclip tri-u-jedan objektiv za iPhone 4 pregleda

Olloclip tri-u-jedan objektiv za iPhone 4 pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14. srpanj 2011 13:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Olloclip | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar