četvrtak, 30. lipnja 2011.

Wii Cyberbike daje vam vježba, košta više od samog sustava

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/wii-cyberbike-gives-you-a-workout-costs-more-than-the-system-it/:
Vidjeli smo ovu vrstu nevjerodostojnost prije iz BigBen , a da nismo ništa bliže pada u ljubavi nego što smo bili natrag u 2009. Ova ogromna vam omogućuje da dobijete puno iskustva u konzole Cyber ​​Biciklizam Sport naslov, a osjećaj zapravo ostvarenju nešto u tom procesu? Vjerojatno utržive nuspojava. Ažurirano Cyberbike Magnetska Edition je dostupan u Sjevernoj Americi ovaj put, oslanjajući se na - iznenađenje, iznenađenje - magnetski otpor ponuditi skupe vježba za one pod £ 286. Ovaj ogroman periferne sada je dostupan za $ 199.99 (bicikl i igre kombinirani), koji stavlja ga malo previše daleko iznad cijene stvarne konzole (150 dolara) za nas u obzir dajući mu metak. Osim toga, mi već predan biciklizam centra za našu eventualnu Wii U kurva - i iskreno, to je dovoljno za pokrivanje naših godišnje vježba kvota.

Nastaviti čitanje Wii Cyberbike daje vam vježba, košta više od samog sustava

Wii Cyberbike daje vam vježba, košta više od samog sustava prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. lipnja 2011 10:41:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kotaku | izvor BigBen | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar