četvrtak, 30. lipnja 2011.

Nokia rolete online i maloprodajnih mjesta u Velikoj Britaniji, SAD-web-trgovine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/nokia-shutters-online-and-retail-stores-in-uk-us-web-store/:

Nokia će biti unos 3. tromjesečje bez bilo kakve izravne do potrošača kanalima prodaje u SAD-u i Velikoj Britaniji. Finski smartphone kavu kolapsom preostali Velikoj Britaniji trgovinama početkom ovog mjeseca (uz iznimku zračnoj luci Heathrow, koja ostaje otvorena), a također ukinut prodaje na američkom i britanskom online trgovina - pridružio Francuskoj, Španjolskoj i Nizozemskoj, koji sve otišao u offline prošlog mjeseca . Razgovarali smo s bivšim Nokia Velikoj Britaniji u maloprodaji zaposlenik, koji je naveo loše marketing, visoke cijene, usporavanje prometa i visoke stope povrata proizvoda kao neki od razloga da se sprema zatvorena - povratak N8 i E7 dominira drugim Prijave, s kupcima žaleći se na pad uređaja i korupcije, hardverskih kvarova i upotrebljivosti pitanja. On navodi da u trgovinama također su bili samo u mogućnosti da prodaju uređaje na Vodafone i T-Mobile, Vodafone i samo dozvoljeno kupaca za nadogradnju u Nokia trgovini. Većina kupaca je došao u dućan za potporu, a ne da obavite kupnju.

"Posljednja dva mjeseca bili su osobito tihi. Čak i ako shopping centar je bio zauzet, Nokia trgovine bi možda više od 30 ljudi kroz vrata na dan, obično za tehničku pomoć. I to je bilo to, svi su dućani zatvoreni naglo na 20. lipnja. "

Mi zamisliti cijena igra veliku ulogu u odluci da zatvori Velikoj Britaniji i SAD-u online trgovinama, kao što je to učinio s Velikoj Britaniji u maloprodaji i online trgovinama u drugim zemljama. Obje zemlje online trgovinama su zamijenjeni sa zatvaranje obavijest, s američkim trgovine usmjeravanje kupaca na Amazon, i Velika Britanija trgovine odnose posjetitelja na osam maloprodajnih partnera, umjesto.
[Hvala, Karl]

Nokia rolete online i maloprodajnih mjesta u Velikoj Britaniji, SAD-web-trgovine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. lipnja 2011 11:44:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia

Nema komentara:

Objavi komentar