četvrtak, 30. lipnja 2011.

Moto misterije obilovati: Droid HD postova na Flickr, novi mutno cam slike

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/moto-mysteries-abound-droid-hd-posts-to-flickr-new-blurry-cam/:
Droid HD? Bionic? Targa?
Gadget za vijesti, poput datiranja i sanduk kopanje, je sve o uzbuđenje lova. Naravno, veliki pritisnite događaje gdje se doći do obuzdava objekti vaše želje su zabavne, ali nam gospodin Zamućene Cam i neke EXIF ​​podacima bilo koji dan. Imajući to na umu, dajemo vam iz fokusa PIC o tome što izgleda kao da se praćka Bionic i pozivanje na Droid HD na Flickr, dolaze ravno iz Motorola kampusa u Libertyville, Illinois (od ukloniti). Sada, dvije stvari nisu nužno povezane, ali moguće je da dual-core LTE slušalica dobiva novo ime kako bi se slagala svoje ažurirane unutarnji i redizajnirani vanjski (iako, ako je to drugačije iznutra, izvana, a ima i novo ime, je to stvarno Droid Bionic više?). Znamo da je ono što je započeo život kao Targa , može hvatanje 1080p videa, što odgovara gore lijepo s HD nadimkom. Također je moguće da je PIC zapisničara je još neviđeno uređaja i naše (moto) mutno prijatelj iznad je jednostavno Bionic namijenjen drugog prijevoznika. Bilo kako bilo, mi smo kukast - barem dok za odnose s javnošću hitove naše inbox, onda je natrag u Mystery Machine.

Nastaviti čitanje Moto misterije obilovati: Droid HD postova na Flickr, novi mutno cam slike

Moto misterije obilovati: Droid HD postova na Flickr, novi mutni cam slike prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. lipnja 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnje , Electronista | izvor Pop Herald , PocketNow | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar