četvrtak, 30. lipnja 2011.

PayPal Kapci novčani fond za trgovce

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/91jWYGT-c2c/:

PayPal je zaklopac dolje svoj fond Tržište novca, obavještava sudionike da će Fond biti zatvaranja od 29. srpnja ove godine.

PayPal korisnici ranije mogao staviti novac zarađen od paypal transakcije u fond Tržište novca prikupljati interesa. PayPal kupci mogli izabrati imaju slobodnih novčanih stanja swept u Fond, kako bi se zaraditi prihod do gotovine koristi. Dionice Fonda bit može biti otkupljen za plaćanje za transakcije poput plaćanja, kupi i drugih elektronskih transfera novca iz PayPal računa kupca.

Kao što je prošlog tjedna fond održana 471 milijuna dolara i vratio 0,04% ulagačima dosad u ovoj godini, izvješća SmartMoney. PayPal rep rekao SmartMoney, da "uvjeti na tržištu, financijske prednosti fonda na tržištu novca su smanjene" za trgovce.

Ulaganja vozilo ima problema ranije. U prošlosti, fond je vidjeti oko 5 posto u vraća. No, u novije vrijeme, fond zaradio oko 0,15% u vraća.

Evo poruke poslane fonda sudionika:

Pozdrav [],

Hvala što koristite PayPal i PayPal novčani fond. Nažalost, odlučili smo zatvoriti fond Tržište novca, učinkovito 7/29/11.

Što to znači za vas? PayPal će prenijeti bilo koji neiskorišteni dividendi ste zaradili na svoj PayPal račun u roku od 7 radnih dana nakon što smo zatvorili fonda. Ne brinite, ne morate učiniti ništa.

Vaši 2011 poreznih isprava i dalje će biti dostupne na stranici Sažetak u Fondu svoj PayPal račun u cijeloj 2012. Primit ćete porez izjavu PayPal samo ako ste zaradili $ 10 ili više u dividende u 2011.


Nema komentara:

Objavi komentar