četvrtak, 30. lipnja 2011.

VeriFone novi Payware Mobile Enterprise za tablets izgleda mali trg

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/verifones-new-payware-mobile-enterprise-for-tablets-looks-a-lit/:
VeriFone dodao novu bora svoje tijeku borba za mobilnog plaćanja prevlast jučer, uz najavu Payware Mobile Enterprise za tablets - perifernim koji će omogućiti trgovcima da proces transakcije izravno iz bilo kojeg škriljevca. Slično kao i tvrtke Payware Mobile sustava, VeriFone najnoviji proizvod uključuje čitač magnetskih kartica i pripadajućih aplikacija koja može pretvoriti bilo koji ipad ili Android tablet u ručni naplata jedinice. Usmjerena prema većim tvrtkama, novi uređaj također podržava PIN provjera za debitne kartice i NFC plaćanja, renderiranje je kompatibilan sa Google novčanik , iako vjerojatno neće vidjeti raširene izdanje do 2012. Možda je još zanimljivije je ono što ovaj potez bi mogao značiti za tvrtke notorno grijani rivalstvo s trga. Do izričito ciljanje veći trgovaca, VeriFone čini se da se razlikuju od malih poduzeća usmjerenu na trgu, unatoč činjenici da je svoj ​​novi proizvod izgleda puno kao jedan Jack Dorsey stvaralaštva - ili, kao što neki izvršni direktori bi ih nazvati " skimming uređaja . "

VeriFone novi Payware Mobile Enterprise za tablets izgleda malo Trgu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. lipnja 2011 11:02:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Bloomberg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar