četvrtak, 30. lipnja 2011.

Nielsen: iPhone prodaja popeti kao android prodaje ispraviti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iW9Xx7UNeIc/iphone-sales-back-to-driving-growth-of-smartphones-in-the-us.ars:

Appleov iPhone je nazad na vožnju rast smartphone u SAD-u, prema nedavnom istraživanju Nielsen. U anketi nedavno stjecatelji mobitela, udio novih vlasnicima iPhone je skočio na 17 posto sa 10 posto početkom godine, dok je postotak novih android telefon vlasnika ima plateaued na 27 posto.

Ti brojevi pokazuju da Android još uvijek čini većinu novih smartphone prodaje za kupce koji ih podići u posljednja tri mjeseca, ali interes platformi je prestao raste za sada. No, Apple je uspio uzvratiti: interes za iPhone je porasla ponovno od siječnja kada je iPhone prodaja je zašiljen off , dok je Android telefone su penjanje. Uvođenje Verizon iPhone vjerojatno ima veze s ovom zamjene uloga, što analitičari predviđali ubrzo nakon uvođenja.

BlackBerry je još uvijek ide nizbrdo, a smanjen je s 11 posto novih prodaje 6 posto u posljednjih nekoliko mjeseci. Windows telefoni su lebdeći na jedan posto, očito nešto više od jeka na radar potrošača.

Ali svi zajedno marke su napravili veliki napredak za smartphone usvajanje u cjelini: 55 posto nedavno stjecatelji mobitela izabrali smartphone preko značajka telefona, u odnosu na 34 posto prije godinu dana.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar