četvrtak, 30. lipnja 2011.

HTC Vječnost procurio: 1.5GHz procesor, 4,7-inčni zaslon, prednja kamera

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/htc-eternity-leaked-1-5ghz-4-7-inch-display-front-facing-came/:
Kao što je svijet radi na kratko snarky telefon naslova (u stvari, počinje koristiti nekoliko dragulja na više nego jednom ), mi smo lijevo previdjeti nadimkom ovdje dok s naglaskom na ono što je važno: da prikaz. U stvari, 4,7-inčni WVGA LCD Super prikazan ovdje zapravo ne čini se prostirati na za vječnost, a ako HTC Inside 'je curenje iz tave, mogli smo se gleda na svijetu sljedeći WP7 superphone. To je bruited da ovaj čovjek će biti utovar s jednim jezgrom 1.5GHz procesor, 8 megapixel kamera (autofokus, dual LED bljeskalica), 720p video zapisa, prednja 1,3 megapixel kamera, 16GB prostora za pohranu, DLNA podršku, Bluetooth, WiFi , GPS i 1650 mAh baterija. To je prilično zapanjujući popis značajki i pamet Windows Phone sljedbenici će prepoznati da je Mango ažurirati će doista biti potrebno prije toga prednja strijelac postaje korisna. Nepotrebno je reći, mi ćemo biti držanje uho na zemlju više, kao osnove kao što su cijena i puštanje su do sada nam izmakle.

HTC Vječnost procurio: 1.5GHz procesor, 4,7-inčni zaslon, prednja kamera prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. lipnja 2011 09:59:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink everythingWM | izvor HTC Unutar | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar