četvrtak, 30. lipnja 2011.

Sony uvesti G-serije mikro Hi-Fi iPhone / iPod sustava, mješavine retro izgled s modernim značajkama

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/30/sony-intros-g-series-micro-hifi-iphone-ipod-systems-blends-re/:
Sony je dobio reputaciju za ispumpavanje forwardly- dizajniran robom , ali je novi G-serije mikro Hi-Fi sustavi su eksplozije iz prošlosti - na prvi pogled, svejedno. Oba rigs su MP3 i iPhone / iPod kompatibilan preko USB-a i bit će dostupan u dvije različite konfiguracije. Za početak, CMT-G1BiP / G1iP značajka 60 W RMS snage s DAB-a pakiran u bivšoj za sve one koji samo što AM / FM je zastario. Sljedeći, CMT-G2BNiP / G2NiP dodati WiFi za dobivanje vašeg tok od web ili PC-a može biti daljinsko upravljanje s besplatnim iOS app. "HiFi" nadimkom pomiješana s iPod povezivost može imati audiofila podizanje obrva za kvalitetu zvuka, ali brušenog metala konzole i klavir sjaja satelita lookers nitko-the-manje. Jedan varijanta trenutno je naveden na stranicama Sony Velikoj Britaniji, iako nije cika o cijeni ili puštanje datum. Za sada, mi ćemo vas uputiti PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sony uvesti G-serije mikro Hi-Fi iPhone / iPod sustava, mješavine retro izgled s modernim značajkama

Sony uvesti G-serije mikro Hi-Fi iPhone / iPod sustava, mješavine retro izgled s modernim značajkama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. lipnja 2011 09:09:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pouzdani Recenzije | izvor Sony UK | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar