četvrtak, 30. lipnja 2011.

Bungie ulazi mobitel, društvene igre s Aerospace partnerstvo programom

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6m34lCxwjW8/bungie-gets-into-mobile-social-with-new-aerospace-partnership-program.ars:

Dok je Bungie još otkriti svoj ​​sljedeći (i prvi post-Halo) igra, razvijen je najavio novu inicijativu pod nazivom iznenađujuće Bungie Aerospace, kojima će tvrtke partneri s nezavisne programerima da donese igre na mobitel i socijalne platforme.

Aerospace Čini se da je slična programu EA Partners, a omogućit će Bungie da partner s odabranim nezavisne programerima da "daju studiji kreativne slobode i sredstva koja im je potrebna", kao i pristup Bungie.net platforme i zajednice koji dolazi zajedno s njom.

"Bungie je uvijek bio strastveni o izradi i igranje igara, bez obzira na platformu", Bungie COO Pete Parsons objasnio je. "Zrakoplovstvo Bungie će nam omogućiti da istražite igru ​​stvaranja u više formata s nekim nevjerojatno talentiranim momčadi. Sada kada smo se vratili na naše korijene kao nezavisni studio, mi smo u poziciji da pokrenu Bungie Aerospace za potporu, poticanje i oplemeniti kao uma, neovisni programeri. "

Prvi je najavio suradnju će biti s ćaknut sheme, razvoja studio u Seattlu na čelu s bivšim FASA Studio osnivač Jordan Weisman. Weisman je prethodno radio s Bungie na I Love Pčele alternativnoj stvarnosti igra za promicanje Halo 2. Studio prva igra će biti Android i iOS naslov zove Crimson.

Iako Weisman-osnovao tvrtku Smith & Tinker posjeduje prava na bivšeg FASA svojstva, uključujući Crimson Skies, rekao Kotaku da se igra odvija u "različitim svemira s različitim tipovima vozila i tako dalje."

Bebek je postavljena za puštanje ovog ljeta.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar