srijeda, 13. travnja 2011.

Toshiba Obrišite HDD donijeti podatke beskoristan kada se on-line na čudnom mjestu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/toshibas-wipe-hdds-render-data-useless-when-you-get-online-in-a/:
Self-kriptiranje pogoni su gotovo nove , ali to ne znači da istraživači nisu još uvijek u potrazi za načine kako bi onima kojima ljudi iza zavjese više načina za zaključavanje dolje osjetljive Intel. Toshiba samo pokrenula liniju self-šifriranje tvrde diskove koji će "poništiti" podataka - u suštini, renderiranje je beskorisno - kada laptop spaja na nepoznatom domaćin. IT odjeli također mogu koristiti Toshiba tzv Wipe tehnologije kako bi se pročišćavati stroj prije nego bacanje, ili šifriranje pogona svaki put kad netko ovlasti prema dolje. Tvrtka neće biti beznačajan te izravno potrošačima, naravno, i zapravo, Tosh planira na njima shopping okolo a ne samo za laptop, ali multifunkcijskih printera i point-of-prodaja sustavi, previše. Oni će doći u pet veličina, u rasponu od 160GB do 640GB, a sve će izvoditi na 7.200 okretaja u minuti. I Tosh kaže da ću raditi s OEM kako bi im pomogli prilagoditi uvjetima koji će pokrenuti podataka zatvor. To je prerano reći što će laptop paket ove tehnologije, iako je tvrtka očito je brzo kreće - to će se početi prikazivati ​​off uzorke ovog mjeseca i da će rampa gore masovne proizvodnje do kraja lipnja.

Nastaviti čitanje Toshiba obrišite HDD pružiti podatke beskoristan kada se on-line na čudnom mjestu

Toshiba Obrišite HDD donijeti podatke beskoristan kada se on-line na čudno mjesto prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 16:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg , Akihabara Novosti | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar