srijeda, 13. travnja 2011.

Iogear USB-to-HDMI adapter donosi soundtrack za DisplayLink stranka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/iogears-usb-to-hdmi-adapter-brings-a-soundtrack-to-the-displayl/:
DisplayLink adapteri su-dime-a-desetak ovih dana, pokorno prikazivanje naše desktop okruženja na druge pokazivače koji nisu povezani putem tradicionalnih monitor sučelja. Ispumpavanje video sadržaja na velikom ekranu je pojednostavljen, siguran, ali zvuk je uvijek bio Ahilova peta deminutiv Dongles. Unesite Iogear , čiji GUC2025H USB vanjski HD / V adapter rješava ovaj točan problem - bez zauzimanja bilo kakvih dodatnih portova za dizanje. 4,2-x 0,63 - x 2,8-inčni okvir podržava max rezoluciju od 1920 x 1080, te će izlaz preko HDMI-kad je spojen na standardni USB. Na nikla ispod 100 dolara, cijena čini se da o pravu, iako mi ne bi žalili, ako tvrtka je bačen u HDMI na DVI konverter za dobru mjeru. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Iogear USB-to-HDMI adapter donosi soundtrack za DisplayLink stranka

Iogear USB-to-HDMI adapter donosi soundtrack za DisplayLink stranke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 18:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Iogear | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar