srijeda, 13. travnja 2011.

Motorola započeti beta testiranje hrapav Android tableta, koraka do poduzeće napore

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:

Mi smo održavali naše oči na Motorole planira da potone svoje pandže u poduzeće na tržištu najmanje u posljednjih nekoliko mjeseci, i to izgleda kao tvrtka je ramping svoje napore s hrapav Android tableta odgovara za radno mjesto. Prezentacija pod uvjetom da nam od pomoći tipster ocrtava Moto planovima da se "prvi fizički utjelovljenje definiranje Android za Enterprise", s licitara opremljena tableta ulaska u beta testiranje u listopadu ove godine. Kao što možete vidjeti iz gore slajd, škriljevac će sport i 1.3MP front-kamerom i 8MP kamera straga-suočava "s osvjetljenjem i ciljem" za barkod skeniranje. To je također nosi dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, 1GB RAM-a, 8GB NAND, 7-inčni LCD zaslon, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a / ​​b / g / n WiFi, te USB povezivost. Također ponesite dovoljno soka za opskrbu pet i pol sata streaming video, i treba biti u stanju izdržati četiri noge pad, ekstremne temperature, prašine i prskanja vode. Od izgled stvari, ovaj tablet će biti više kod kuće u radionici od uprave, ali samo mi ćemo morati pričekati i vidjeti što postaje od njega nakon što ga čini iz beta.

[Hvala, Anonimni]

Motorola započeti beta testiranje hrapav Android tableta, koraka do poduzeće napore prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar