srijeda, 13. travnja 2011.

Četiri Grammyja preimenovana uključiti 'video igre glazbu, "naglašavaju njegovu važnost raste

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/four-grammy-awards-renamed-to-include-video-games-music-under/:
Video igre nikada nisu imali problema sjedi uz film DVD i glazbeni CD (leđa kada se takve stvari su distribuirani fizički) u trgovinama, tako da je iskreno kasni vidjeti ih pop-up u mainstream nagrade show poput Grammy . Američki Recording Academy "je napokon deigned na adresu video igara i njihovim slušni krajolika kao zasebna klasa zabave, a sada je izmijenjen četiri svoje nagrade čarolija taj vanjska strana. Ono što je nekad poznat kao "Motion, televizija, ili drugim vizualnim medijima" je sada reklasificirane kao "Motion, televizije, video igre Glazba, ili drugim vizualnim medijima", što dovodi do tamo sada četiri nagrade koje eksplicitno prepoznati izvrsnost u video igri rezultate glazba . Pretpostavljam da je bio neminovan nakon Christopher Tin je Baba Yetu osvojio Grammyja ove veljače, navodno zbog njegove uključenosti kao jedan od nadstrešnica pjesama na Civilization 4, ali u kategoriji posve nevezano za gaming. Preskoči prošlosti break to čuti za sebe, zajedno s nekoliko drugih favorita naše.

Nastaviti čitanje četiri Grammyja preimenovana uključiti 'video igre glazbu, "naglašavaju njegovu važnost raste

Četiri Grammyja preimenovana uključiti 'video igre glazbu, "naglašavaju njegovu sve veću važnost prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 03:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , eskapističku | izvor IndustryGamers | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar