srijeda, 13. travnja 2011.

iTable stanicu za iPhone izgleda kao smartphone, djeluje kao stereo (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/itable-iphone-dock-looks-like-a-smartphone-acts-like-a-stereo/:

Vidjeli smo dovoljno iPhone docking stanice da traje doživotno - čak smo vidjeli naš sajam udio od stolova koji se stil cues iz smartphone - ali moramo priznati, Kyle Buckner je iTable je u ligi od svoje vlastite. Ova vrlo uključeni docking rješenje kombinira estetiku iPhone 4 sa malo prvostupnika-pad-of-the-budućnost njuh, što omogućuje njezinom korisniku da sazove skup osam udubljenjem zvučnika s jednostavnim ukrasti od ruke. Također je pakiranje set od četiri aluminijske-obrubljen držača za čaše, zajedno s LED svjetla dati svoje piće malo raspoloženje rasvjeta vlastite. Stvar je sve hand-crafted, i dok je bio dizajniran s iPhone 4 na umu, to može biti izgrađen kako bi odgovarao Vašim smartphone izbora. Ako zaista razmišljate kupujete jedan od tih stvari, može mi također predlažemo plutajući krevet ? Naravno, mogli biste se uvijek samo hop na prošlost skok i check out video stola u akciju umjesto toga.

Nastaviti čitanje iTable stanicu za iPhone izgleda kao smartphone, djeluje kao stereo (video)

iTable stanicu za iPhone izgleda kao smartphone, djeluje kao stereo (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 19:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kyle Buckner Design | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar