srijeda, 13. travnja 2011.

PCTV's Broadway 2T potoci TV na svoj ipad kada ste izvan Starom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/pctvs-broadway-2t-streams-tv-to-your-ipad-when-youre-outside-t/:
Vidjeli smo aplikacije koje se osiguralo da ne propustite sljedeći epizoda od Jersey Shore, ali s iznimkom Sling 'je, ne postoje mnogi koji stream TV na mobilnom uređaju. PCTV novi Broadway 2T to - ali s boatload upozorenja. Kutija je izgrađen-in Freeview tunera omogućit će Vam gledanje prikazuje preko WiFi ili 3G s bilo kojeg mjesta na svijetu, ali to je samo ćete pokupiti over-the-air programa iz područja pomoću DVB-T standard (čitaj: ne u SAD ). Također dolazi sa kompozitnim kabela, koji su savršeni za postavljanje rig sigurnosnih kamera, ali posao-prekidač za većinu geeks koji posjeduju high-def set. 2T potoci video preko preglednika, tako da to radi preko Wi-Fi i 3G s Mac, PC i Appleov mobilni Safari preglednik, s android podršku dolaze negdje u drugom tromjesečju. Nije riječ tek o dostupnosti, iako je za preorder na PCTV's site za 199 € (287,14 dolara), ako ne možete živjeti bez vašeg EPL utakmica, dok putuju daleko od svog europskog vile.

Nastaviti čitanje PCTV's Broadway 2T potoci TV na svoj ​​ipad kada ste izvan Starom

PCTV's Broadway 2T potoci TV na svoj ​​ipad kada ste izvan Starom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 01:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PCTV | izvor NotifyMDM | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar