srijeda, 13. travnja 2011.

Korg Mini Wavedrum čini glazbe iz vašeg živčani tikovi (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/korg-wavedrum-mini-makes-music-from-your-nervous-tics-video/:
Korg Mini Wavedrum
Ne mogu zaustaviti lupanje iz Rebecca Black's oh-tako-infektivnih džemovi na golf hlače? Korg je Wavedrum Mini neće učiniti petak bilo manje strašno, ali to bi mogao učiniti vaš neoprostiv akcije malen zalogaj manje neugodno. Q3-vezan Mini crams tvrtke digitalni bubanj jastuk tehnologije u prijenosni paket s ugrađenim govornik, i bezbroj gumba možete odabrati od 100 različitih zvukova, uključujući nizove, synth tonove, i gakanje od udaraljki. Također ćete dobiti 100 unaprijed ritmovi za one koji vole svoje instrumente sami igrati, ali sigurno da nije tebe ... zar ne? Pakao, postoji čak i petlja funkcija, tako da možete graditi sloj po sloj (po sloj!) Od cacophonous buke. Najbolji dio je, međutim, uključene senzora, što može biti ošišan na gotovo ništa, okreće svoje beskrajnim palac kuckanje u bas hitove. Ako ne možete čekati da ga vidi u akciji, baciti pogled na iznimno dugo demo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Korg Mini Wavedrum čini glazbe iz vašeg živčani tikovi (video)

Korg Mini Wavedrum čini glazbe iz vašeg živčani tikovi (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 20:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Technabob | izvor Korg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar