srijeda, 13. travnja 2011.

Pieceable Viewer omogućuje devs aplikacije podijeliti IOS, osobne osjećaje kroz preglednik

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/pieceable-viewer-lets-devs-share-ios-apps-personal-feelings-thr/:
Za programere nisu sasvim spremni ponuditi svoje IOS kreacije u App Store, novi servis obećava da će sisati roktati rad izvan odskakanje radova u tijeku s drugima. Pieceable Viewer je čaroban program u pitanju, pokretanje i danas pustiti devs objaviti primjerak svoje aplikacije za privatne web stranice, čiji link se može podijeliti s beta testera, klijentima i kolegama kod majmuna. Viewer generira jednu liniju koda za razmjenu i, ironija ironija svega, koristi Flash za simuliranje aplikacije unutar preglednika. To bi mogla biti uvjerljiv za slobodne rad s klijentima koji ne dogodi da posjedujete iPhone i, dodaje izvršni direktor tvrtke, to pomaže devs zaobići Appleov 100-uređaj limit. Sve je to od tvrtke čiji je postojeći proizvod omogućuje ljudima bez iskustva kodiranje za izgradnju aplikacije.

Možete ga probati besplatno, s jednom osobom moći vidjeti jedan app, i link koji ističe nakon sat vremena. Nadogradnja na 30 $-a-mjesec dana plan za tri simultane pogleda do pet aplikacija i linkove koji ne isteći. (Za neograničen aplikacije, morat ćete proljeće za 60 $ mjesečni plan, što omogućuje do deset ljudi zavirivati ​​odjednom.) Kao i za sve vas ljubitelje Android, vaša verzija je do sljedećeg ( iznenađenje, iznenađenje ).

Pieceable Viewer omogućuje devs IOS aplikacije dionici, osobne osjećaje kroz preglednika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 17:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Placeable | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar