srijeda, 13. travnja 2011.

Intel Thunderbolt dev kit dolazi u ovom kvartalu, nadamo se najavljujući više 10Gbps-sposoban sprava

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/intel-thunderbolt-dev-kits-coming-this-quarter-hopefully-usheri/:
Intel je upravo najavio da će uskoro biti stvaranje razvoj trudnoće dostupni za svoju novu Thunderbolt međusobno. Kabel koji se može nositi 10Gbps (u oba smjera!) Do sada je samo vidjeti sebe instalirati u Apple MacBook Pro računala, ali za pohranu i drugih perifernih proizvođači počinju da otkrivaju njihov munja opalilo ponude ovaj tjedan na NAB i ovu najavu je sigurno da Thunderbolt dati dodatni poticaj za zamah. Što će biti intrigantna ide naprijed je da se vidi hoće li proizvođači ga uzeti umjesto USB 3.0 ili instalirati DisplayPort lookalike uz najnovije i najveće od USB kampa. Ako nas pitate, mi nikada ne mogu imati dovoljno velike brzine povezuje ... Kako Superspeed Thunderbolt zvuk?

Nastaviti čitanje Intel Thunderbolt dev kit dolazi u ovom kvartalu, nadamo se najavljujući više 10Gbps-sposoban sprava

Intel Thunderbolt dev kit dolazi u ovom kvartalu, nadamo se najavljujući više 10Gbps-sposoban sprava prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 04:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IDG News (PCWorld) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar