srijeda, 13. travnja 2011.

Andi-One univerzalni daljinski pokreće Android 2.1, čini više nego mijenjati kanale

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/andi-one-universal-remote-runs-android-2-1-does-more-than-chang/:
Kao i mnogi univerzalni daljinski upravljači , Andi-One nudi kompatibilnost s tisućama uređaja, za razliku od većine, međutim, da radi na android 2,1. Ovaj 3,5-inčni Kapacitivni touchscreen klik može provjeriti e-poštu, pregledavati web, kontrolirati svoj HTPC-a miš i tipkovnica, trčanje preko 100.000 Android aplikacije, djelovati kao VoIP telefon, pa čak i kick filmovi izravno na vaš TV preko HDMI omogućeno punjača. To ne samo upravljanje uređajima za zabavu - to je jedno. Po prvi put ikada, daljinski upravljač je dajući vam izbor između mijenjanja kanala, igranje i Angry Ptice - ako to nije inovacija, ne znamo što je. Ona je sada dostupna za $ 350 - jeftino za neke, ali ne baš primamljivo za one koji već posjeduju smartphone .

Nastaviti čitanje Andi-One univerzalni daljinski pokreće Android 2.1, čini više nego mijenjati kanale

Andi-One univerzalni daljinski pokreće Android 2.1, ne više od promjena kanala prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 17:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Conspin | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar