srijeda, 13. travnja 2011.

Fujitsu za izgradnju 1Gbps svjetlovodna mreža širokopojasnim u Velikoj Britaniji, ali treba BT igrati fer prvi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/fujitsu-to-build-1gbps-fiber-optic-broadband-network-in-the-uk/:
Dobre vijesti za svakoga osjećaj ostavili širokopojasni revolucije samo zbog njihove Poštanski broj: Fujitsu je upravo najavio joint venture za pružanje optičkih vlakana povezivanja s zanemaren seoskim kućama u Velikoj Britaniji. Izgrađen na hardveru koje Cisco i podržan od strane Virgin Media i TalkTalk, ova mreža će se usredotočiti na usmjeravanje vlakna izravno dom, koji je rekao da pružaju simetrične 1Gbps bandwith sa do 10Gbps brzinama smatraju mogućim niz linija. Najbolja vijest od svega, možda, da je kabliranje će biti dostupan na veleprodajnim osnova za sve ISP-ovi, a ne samo one koji su uključeni u projekt, pa Velika Britanija napokon može dobiti pristojan okus onoga što konkurencije u prostor internet usluga osjeća kao . Jao, tu je ključni liniju u press release koji bilješke novi pothvat ovisi o BT pružanje "pristup svoje podzemne kanale i telegrafskih stupova na sajmu, razumnim i nediskriminirajućim uvjetima", koja se očito ne radi u ovom trenutku . Ah dobro, mi smo sigurni da će sortirati stvari poput zrele profesionalcima koji su oni. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Fujitsu izgraditi 1 Gbps optičkih širokopojasne mreže u Velikoj Britaniji, ali treba BT igrati fer prvi

Fujitsu za izgradnju 1Gbps svjetlovodna mreža širokopojasnim u Velikoj Britaniji, ali treba BT igrati fer prvi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 05:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar