srijeda, 13. travnja 2011.

Frida 'koncept' robot će riješiti sve probleme Foxconn zamjenom svojih radnika (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/frida-concept-robot-will-solve-all-of-foxconns-problems-by-re/:
Nemojte biti prevaren od strane "koncept" oznaku koja ABB je zalijepljena na svoj novi robot. Tamo može biti samo jedan logičan zaključak ovog poduhvata: Frida i sorte će jednoga dana zamijeniti milijuni mladih kineskih radnika montaže naših gadgeta. Nije slučajno da je ovo jedinstveno okretan, dual-ruka robota je kompaktan dovoljno da "stane u prostore ergonomski dizajniran za ljudska radnici" i mogu se nositi okolo "lako" za početak rada s minimalnim zahtjevima instalacije. U stvari, ABB priznaje da je nekoliko prototipova se već upravljano. Očigledan prednost Foxconn i prijateljima da je Frida ne zahtijeva bazen , kafeterija, stanovanje , ili profesionalno savjetovanje kako bi iz spavaonica mreže. Watch Frida slušati prvi zakon robotike na 44 drugi znak posted video nakon pauze kao zbor radnika svugdje naricati njihova nedostatka ručke.

[Hvala, Johannes]

Nastaviti čitanje Frida 'koncept' robot će riješiti sve probleme Foxconn zamjenom svojih radnika (video)

Frida 'koncept' robot će riješiti sve probleme Foxconn zamjenom svojih radnika (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 11:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ABB | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar