srijeda, 13. travnja 2011.

DARPA je sljedeći-gen nosive prikaz: prošireni stvarnosti, holografska sunčane naočale

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/darpas-next-gen-wearable-display-augmented-reality-holographi/:
Američka vojska čini se klanjamo ideju nosive prikazuje, zbog čega je i nastavak napora da ih stvarnost. Znamo da izgleda kao da je tek jučer DARPA odvodom Lockheed Martin izgraditi low-power, lagani prošireni stvarnost naočale, i to je zapravo četiri pune godine prije kada je divlji i čudesno san je bio da se obrt HMDs kao malen i lagan kao " high- modne sunčane naočale . " Pa, da san život na, ovaj put s hologrami: lenscrafters na Vuzix samo dobio cool milijuna za razvoj zaštitne naočale koje holografski prekriti bojištu podatke o nositelja vizije. To sve zvuči jako Dead Space (ili, znate, kao stroga tajna verzija Recon-revnosti je Transcend naočale ), obećavši u stvarnom vremenu analizu ništa u očima. Tvrtka vjeruje gotovog proizvoda neće biti više od 3mm i potpuno transparentno, kada isključen. Ako sve ide dobro, očekujemo da će ovo curiti dolje za potrošače u kratkom poretka, uskoro ćete imati punu "situacijske svijesti" - uključujući i status veze - tog tajanstvenog stranca ste eyeballing s drugog kraja sobe.

DARPA je sljedeći-gen nosive prikaz: prošireni stvarnosti, holografski sunčane naočale prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 23:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor Wired | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar