utorak, 8. ožujka 2011.

Senzor natovaren dasku prikuplja čvornovat statistike, napokon kvantificira 'cjevasti, dude! "

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/sensor-laden-surfboard-collects-gnarly-statistics-finally-quant/:
Oh, da - to nije prvi put niz podataka-prikupljanje senzori su pronašli svoj put u dasku za surfanje, ali je cilj s tim jedna je prilično razlikuje od onog vještina prošle godine na Sveučilištu u San Diegu. Tecnalia i Pukas su surađivali kako bi se izgradila ploča s stvarno zapanjujući iznos od senzora unutar: ima ugrađen PC, žiroskopa, akcelerometra, kompas, pa čak i GPS, sve što kombinirati da biste stvorili smiješan iznos od podataka iz vožnje i njegov jahač. Svako zrno prikupljene informacije se pohranjuju u stick flash memorije, a nakon sjednice je omotan, svi oni bitova i bajtova su beamed preko WiFi više moćan računalo za analizu. Sistemski softver za vizualizaciju i obradu podataka je razvijena u ROS, a uz to, znanstvenici ne samo da može suditi performanse, ali i vidjeti koji su superiorne tehnike. Tu je video odbora u akciji samo prošlosti break, ali nažalost, ne pre-order stranica je nastao samo još. Savjet, savjet.

Nastaviti čitanje Senzor natovaren dasku prikuplja čvornovat statistike, napokon kvantificira 'cjevasti, dude! "

Senzor natovaren dasku prikuplja čvornovat statistike, napokon kvantificira 'cjevasti, dude! " prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. ožujak 2011 18:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmag | izvor Vimeo (Pukas Surf) , ROS | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar