utorak, 8. ožujka 2011.

Canon Rebel T3i / 600D kontrolu: ne baš uvjerljiv nadogradnju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/canons-rebel-t3i-600d-reviewed-not-exactly-a-compelling-upgr/:
Shocker od shockers - T3i stvarno nije monumentalno nadogradnju iz T2i koji su došli prije njega. Odobren, vjerojatno niste mogli skupljati toliko od sirovog specifikacije popis, ali barem imamo pregršt gostiju sad da biste je potvrdili. Ljudi na Camera Gear Vodič imaju prilično iscrpne kritike, i dok oni pohvalio ukupnu kvalitetu slike i dodavanje novih video mogućnosti (digitalni zoom-pucati i obrtna LCD), oni svesrdno ne može ga preporučiti kao nadogradnja za postojeći T1i i T2i vlasnika. Čak i za pridošlice na raspon DSLR igra sredinom, tvrtke Canon 60D izgleda beskrajno više primoravanje na samo 100 dolara više, i to je također teško ignorirati Sony-SLT-A55 za 50 dolara manje nego što T3i je maloprodaja u. To ne znači T3i nije bio impresivan, sasvim suprotno, u stvari. No, čini se kao da ćete morati ozbiljno istraživanje natjecanja prije nego što odlučite da je ovo jedna je vrijedan vaše teško zarađen Benjamins. Hit izvor link za punu mršavi, i hop na prošlosti pauze za pregled video.

Nastaviti čitanje Canon Rebel T3i / 600D kontrolu: ne baš uvjerljiv nadogradnju

Canon Rebel T3i / 600D kontrolu: ne baš uvjerljiv nadogradnju prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7 ožujak 2011 18:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Chad Soriano , kamere Gear Vodič , FroKnowsPhoto | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar