utorak, 8. ožujka 2011.

Android Saće glazba app iznuđen, donosi oblak sync i streaming na telefone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/android-honeycombs-music-app-extracted-brings-cloud-sync-and-s/:
Oni koji su upoznati s android Saće možda već naići svoj glazbeni player's oblak sinkronizacije značajke, iako prijašnjih pokušaja do luke, rekao je app za telefone nije bila uspješna. Bez obzira na to je da čuvaju pad app tada, čini se da su se fiksne - XDA-programere član WhiteWidows uspio izvući iz APK datoteku njegova Motorola Xoom , a nakon šamaranje app na svoje korijene 4G Evo, telefon počeo automatski sinkronizirati svoje pjesme na svoj Google račun. Modder tada zamijenio u praznu SD karticu, ali on je još uvijek u mogućnosti da streaming glazbe ravno iz oblaka nakon provjere "Stream glazba" opciju u app. Prilično uredan, eh? To je rekao, mi ne čuditi ako Google će biti u mogućnosti da obrađuju exabytes vrijedi od kvalitetnih Justin Bieber i Spice Girl pjesme.

Android Saće glazba app iznuđen, donosi oblak sync i streaming na telefone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. ožujka 2011 22:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileCrunch , Download Squad | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar