utorak, 8. ožujka 2011.

Fosfor otkriti ručni sat hands-on (i podijela!)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/phosphor-reveal-wristwatch-hands-on-and-giveaway/:
To obično traje vrlo određenu vrstu osobnosti kupiti kristal optočena objekt bilo koje vrste, a kamoli nešto što bih ogrnuti preko izloženi dio tijela kao svoj ručni zglob. To je rekao, čista novost pokreta u fosfor je otkriti linija satova bi moglo biti dovoljno da promijeni svoje mišljenje: on koristi nekakvu patentirao crne magije na lak udarac između dvije različite boje kristala u obliku znamenke koje označavaju vrijeme.

Mi smo imali par satova u našem posjedu ovaj tjedan, tako da smo u mogućnosti osobno potvrditi cool faktor. Ono što nas je iznenadio pomalo je iznos od vrijeme potrebno za znamenke za promjenu: ovisno o tome koliko kristala potrebno za okretanje, mi bismo procijeniti može potrajati sve dok četvrtina drugi ili tako, jer kristali flip u slijedu, a ne sve na jednom (možda za ograničenje struje izvući). Kao E Ink - jedan od fosforni specijalitetima - ovaj "zaslon" je bistabilan, što znači da će ostati na mjestu bez ikakve potrošnje energije jednom trenutku je skup. Naravno, ne znamo točno koliko snage je potrebno da se okretanjem svih tih kristala svake minute, tako da je otvoreno pitanje koliko često trebate biti zamjena novac stanica. Najviše understated muške stil - u našem skromnom mišljenju - jednostavno dovoljno da se nose, čak i ako ne možete stajati tu misao oblacenje desetaka Swarovski kristala, dijelom zahvaljujući činjenici da je oštrica je čisto tamno metal, od Naravno, ako vam ne smeta kristala, fosfor je sretni da vam pomoći da bling gore. Slijedite pauzu za neke video satova u akciji!

Oh, skoro smo zaboravili: mi smo dvije od tih davanje daleko sada. Desnom. Evo što trebate znati!

Pravila:
  • Ostavite komentar ispod. Svaki komentar će učiniti.
  • Možete unijeti samo taj podijela jednom. Ako unesete ovaj podijela više od jednom ćete automatski biti diskvalificiran, itd. (Da, imamo robote da temeljito provjeriti kako bi se osigurala pravičnost.)
  • Ako unesete više od jednom, samo jednom aktivirati komentar. Ovo je ljepušan self objasnidbeni. Samo budite oprezni i da ćete biti u redu.
  • Natječaj je otvoren za sve stanovnike od 50 država, District of Columbia, i Kanada (osim Quebeca), 18 ili više godina! Žao mi je, ne čine to pravilo (mrzimo isključujući bilo tko), pa se ljuti na naši odvjetnici i Natječaj zakoni ako morate biti lud.
  • Pobjednici će biti izabrani nasumce. Dva pobjednik će svaki dobiti jedan fosfor otkriti ručni sat. Mi odlučite koji stil ste dobili. Mi ne možemo čast zahtjeve - ispričavam se!
  • Ako ste odabrali, biti ćete obaviješteni putem e-pošte. Pobjednici moraju odgovoriti u roku od tri dana od završetka natječaja. Ako ne odgovori u tom roku, još jedan pobjednik će biti izabran.
  • Prijave se mogu podnijeti do petak 11 ožujka 2011, u 11:59 ET. Sretno!
  • Cijeli pravila može se naći ovdje.

Nastaviti čitanje fosfor otkriti ručni sat hands-on (i podijela!)

Fosfor otkriti ručni sat hands-on (i podijela!) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. ožujka 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar