utorak, 8. ožujka 2011.

Nao robot dobiva novi uređaj za punjenje, Kinect / Wiimote kontrole

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/nao-robot-gets-a-new-charging-station-kinect-wiimote-controls/:
Roboti koji su u mogućnosti pronaći punjač i sami uključite u ne može biti da je jedinstven više, ali većina tih punjača imaju tendenciju da napuste robot s malo učiniti dok se puni svoje baterije. Nije tako s ovim novim punjač developed by Aldebaran Robotics za Nao robota, koji se u osnovi sastoji od uvlačenje produžni kabel koji ostavlja robota slobodno nastaviti u interakciji s njegovim vlasnikom, ili jednostavno sjesti i odmarati se kao slučaj svibanj biti. Što je više, a da dolazi od Aldebaran sebe, mi također smo sada počinju da vidi neke rezultate od tvrtke novi razvojni program , a to ne bi trebalo doći što je više od iznenađenje da je jedan od prvih projekata uključuje stajanje Wiimote i Kinect kontrola. Šef na prošlost pauzu da se vidi kako je i novi punjenje na video.

Nastaviti čitanje Nao robota dobiva novi uređaj za punjenje, Kinect / Wiimote kontrole

Nao robot dobiva novi uređaj za punjenje, Kinect / Wiimote kontrole prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. ožujka 2011 20:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Robot Dreams (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar