utorak, 8. ožujka 2011.

Kinect hack pretvara Arduino kontrolom delta robota u agresivne pandža dizalice (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/07/kinect-hack-turns-arduino-controlled-delta-robot-into-aggressive/:
Candy dizalica, Teddy Picker, kandža stroj, što god ga zovu, to arkada uporište bio pljačku djecu svojih zlatnih žetona dugo prije nego što smo skliznuli u naš prvi par Hammer hlače, ali unatoč mijenja lice pliš ponude unutar, dizalice igre ostao je uglavnom isti. Sada tim studenata u Bartlett Arhitektonskom fakultetu su proizvedene Kinect hack koji bi mogao promijeniti način na koji kap koja pandža. Prilično temperamentni delta robota Zatraži sve hackable perifernih u kombinaciji s Prerada i Arduino da oponaša pokrete korisnika ruku. Kao što možete reći za video ispod, delta nije sasvim shvatio suptilnosti ljudskih gesta, ali robota kreatori kažu da namjeravaju provesti "nekoliko autonomnih ponašanja" jednom sve Kinks su razrađen. Iskreno, mi bismo platiti našu težinu u tokeni vidjeti dizalice igra ugrizu na bezazlen derančić . Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kinect hack pretvara Arduino kontrolom delta robota u agresivne pandža dizalice (video)

Kinect hack pretvara Arduino kontrolom delta robota u agresivne pandža dizalice (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 7. ožujak 2011 23:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napraviti | izvor Enrique Ramos | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar